OM OSS

Renstädhjälp är ett företag som grundades år 2015 av Ala. Detta är ett företag som erbjuder alla kunder en bra och omfattande service, och dessutom kan företaget erbjuda sina kunder flera olika tjänster. De tjänster som erbjuds är bland annat hemstädning, flyttstädning, kontorstädning, fönsterputsning.

Ala-foto-SF-002

REFERENSER

KONTORSTÄDNING

Vi är mycket nöjda med RenStädhjälp, med deras personal som är mycket noggranna, trevliga och kommer alltid i tid. Vi får ofta kommentarer att ”vad rent ni har” från våra besökare!RenStädhjälp sköter all städning på vårt kontor: storstädning, fönsterputsning, kontorstädning och nu har de även utfört golvvård av våra linoleummattor vilket blev ett riktigt lyft! Vi kan verkligen rekommendera er att anlita RenStädhjälp. P.S Golven är jättefina!!!! Cecilia Vitblom, ekonomihandläggare, processtödjare

VÅR OMDÖMEN FRÅN OFFERTA

Johan

"Bra bemötande,enkelt och flexibelt och ett resultat som var över förväntan.Trodde inte att det skulle gå att få rent alla ytor och få bort gammal lukt.Mycket nöjd med resultatet. "

Johan

Peter

"Kom ut på Dalarö igår.Ni har gjort ett fantastiskt fint jobb- tack!! Använder gärna er i igen, när behov uppstår. Förstår att det blev svårt att hinna med sjöstugan , med tanke på alla fönster."

Peter

Maria

"Fantastiskt bra! Snabb återkoppling vid kontakt och vänligt bemötande. Är hur nöjd som helst med resultatet. Stort Tack."

Maria

Felicia

"Jag fick en rekommendation om er företag Renstädhjälp av en av Era tidigare kunder! Det är så att jag ska flytta ifrån min lägenhet i Nynäshamn och hade tänkt ta till hjälp med flyttstädningen.
... Jag är mycket nöjd med resultatet och gärna rekommenderar Er till andra."

Felicia Moberg