RenStädHjälp
STÄD & RENOVERING

RENOVERING I NYNÄSHAMN

Det är oftast ett helt projekt att renovera något – det tar väldigt lång tid, men i slutändan kommer det alltid att vara värt det. Låt oss hjälpa dig att renovera så att du kan göra annat. Kom hem till en helt renoverad bostad, som kommer kännas som ny.

RENOVERING

RENOVERING I NYNÄSHAMN

Är du trött på gamla tapeter? Skulle du vilja uppdatera taket och väggarna? Eller vill du ha nymålade fönster, staket och uppdatering av trädgårdsmöbler? Vi erbjuder även tjänster för renovering.
I dessa tjänster inkluderas det bland annat; tapetsering, spackling, målning av tak, väggar, fönster, staket och uppdatering av trädgårdsmöbler. Vi gör inte stora byggnadsarbete men vi hjälper våra kunder att få ett trevligt, mysigt och uppgraderat hem.

RENOVERING I NYNÄSHAMN

BYGGSTÄDNING PRISLISTA


Här nedan ser du våra priser främst för att du som kund skall kunna uppskatta vad ditt uppdrag ungefär kommer att kosta. Vi tar alltid bara betalt för den tiden vi använt. Prislistan ska ses som en vägledning så du själv kan beräkna vad ditt arbete skulle kosta.

Målning & Tapetsering :
280-340kr/tim (inklusive ROT-avdrag och moms)

ROT-avdraget innebär att du får lov att dra av 30% av kostnaden för arbetet, dock inte för saker som exempelvis resekostnaden eller materialkostnaden.

Mer information om ROT-avdraget hittar du på skatteverkets hemsida. Läs mer om ROT-avdrag

VÅRA POPULÄRA RENOVERINGsTJÄNSTER

Klicka på bilderna for att läsa mer.