RenStädHjälp
STÄD & RENOVERING

MÅLNING OCH SPACKLING I NYNÄSHAMN

Vi utför målning och spackling I Nynäshamn. Om du känner att det är dags att renovera villan, något rum, eller bara vill ha något nytt så kan du vända dig till oss – vi målar och spacklar ditt boende utefter dina önskemål.

RENOVERING

MÅLNING OCH SPACKLING I NYNÄSHAMN

Målare är ett intressant och ansvarsfullt jobb, som arbetar för att förändra hela din miljö.

Rumsavlastning
Förberedelse för vårt jobb lyder såhär; ta bort målningar, gardiner, hyllor från väggarna. Avlägsnande alla objekt som kan tas bort som du anser vara i vägen för vårt arbete. Ta bort bland annat möbler, tyger och inredningsdetaljer ifrån väggarna. Stora möbler som du inte kan ta bort, kan du flytta till mitten av rummet. Täck golvet och möblerna så att de inte får färg på sig. Ytbehandling för målning tar längre tid än målning. Det kan vara ett långt och tråkigt jobb. Den goda nyheten är att med en målare blir målningsprocessen kort och rolig – du slipper arbeta själv.

Ytbehandling för målning:
• Väggtvätt
• Spackling
• Skrubbning med sandpapper
• Priming

Åriming behövs om:
• Väggen är ny och aldrig primad.
• Det finns en glänsande yta
• Om det är oljemålat

Målning:
Väggmålningen sker efter att taket har blivit helt målat och väggarna har blivit grundade (priming). Målning bör göras två gånger för att få den sanna färgen och för att få det att se jämnt ut. Vattenemulsionsfärger: dessa färger kan kallas akryl eller vinyl. Några av de mest avancerade vattenemulsionsfärgerna är akryl. Matt färg bra att använda för tak. Med mattfärger är det möjligt att måla ytor som inte behöver rengöras, eftersom mattytan inte är resistent mot intensiv tvättning.

Fördelen med dessa ytor är lätt underhåll. De är lämpliga för väggar som kommer att rengöras t.ex. vardagsrum/hall/kök.
Vi utför inte stora byggnadsarbeten, utjämning av väggar eller tak med olika byggnadsblandningar som t.ex. gips och cement.

RENOVERING I NYNÄSHAMN
MÅLNING OCH SPACKLING