RenStädHjälp
STÄD & RENOVERING

ÖVRIGA

Vi erbjuder även andra tjänster – bland annat målning av staket, rengöring av trädgårdsmöbler och målning av fönster. Samtliga tjänster erbjuds i Nynäshamns område – vi hjälper dig att fixa ett fräschare och mer attraktivt hem.

RENOVERING

ÖVRIGA

Stacket
Trästaket målat i vackra färger glädjer ögonen för både de inneboende, men även de förbipasserande. Före målning av ett trästaket torkar vi bort all damm, sågspån och mossa, samt rengör med speciellt detergent. Efter impregnerar vi med en antiseptik. För trästaket använder vi oljebaserade färger, som belyser trämönstret med en slät vi, samtidigt som de absorberar och repellerar vatten väl. Om möjligheten finns väljer vi linfröoljefärger med naturliga pigment: deras färgförbrukning är låg och deras färger naturliga – lämpligt för det svenska landskapet.

Trädgårdsmöbler
När den sista snön smälter bort så vill nästan alla tillbringa mer tid i den friska luften och njuta av naturen och de första varma solstrålarna och vackra vädret. Men det måste erkännas att smutsiga, klibbiga och rikligt pigmenterade fläckrester av utemöbler verkligen inte ser så tilltalande ut. Vi tar bort smuts, plack och mögel ifrån utemöblerna genom rengöring av trämöbler med speciellt detergent som skyddar ytan på möblerna, och håller den intakt. Trämöblerna som tvättas med speciella rengöringsmedel återvinner sitt estetiska utseende och förlänger sin livslängd. Trä behandlas också med ett antiseptiskt medel för att sedan målas. Trädgårdsmöbler är bäst målade med traditionell färg eller linoljefärg som enkelt absorberar vatten, snabbt torkar och fortfarande ser bra ut. Om möblerna är nya eller intakta kommer arbetet och tiden att bli betydligt mindre.

Fönster
Förr eller senare vill du förnya inte bara väggarna eller golvet, men också fönstren genom att måla dem. Vi rengör ytan med alkalisk rengöring och sköljer med vatten. Vi tar också bort gammal färg eller lack. Skrubbning av ytan och borttagning av damning ingår. Priming tillkommer. Om fönstret är väldigt gammal så behöver det spackling.

RENOVERING I NYNÄSHAMN-ovriga-5
RENOVERING
RENOVERING I NYNÄSHAMN-ovriga-7