RenStädHjälp
STÄD & RENOVERING

TAPETSERING I NYNÄSHAMN

Vi utför även tapetsering i Nynäshamns område. Undvik det enformiga arbetet som är att förgylla hemmet med nya färger och mönster – vi sköter tapetseringen så att du slipper.

RENOVERING

TAPETSERING I NYNÄSHAMN

Förberedelse för tapetsering:
Rumsavlastning:
Börja med att flytta dina tavlor, ta bort tavlor, möbler och andra objekt som står i vägen. Stora möbler som du inte kan tas bort går att flytta till mitten av rummet.

Det finns många olika tapeter:
Vinyltapeter, flytande tapeter, fottapeter, papperstapeter och mycket annat. Du väljer själv vilka tapeter vill du ha hemma. Tapeter gömmer ojämn yta och utskjutningar, samtidigt som förberedelse för tapetsering kräver mindre arbete än förberedelsen för målning. Det är bättre att köpa tjocka tapeter, trots att de är dyrare. Dessa tapeter kommer att se bra ut mycket längre samtidigt som du sparar pengar. Tjocka tapeter behöver vanligtvis inte mycket spackling, det räcker att spackla hål och sprickor. Detta kommer att spara tid för målare och pengar för dig. (observera: om du har ytor med starka kulörer och skiftningar hemma, så kan de behöva målas ifrån grunden)
Det är viktigaste att vi ta bort den gamla tapeten. Tapeter sätts upp sida vid sida, så de inte överlappar varandra. Vid en takhöjd på 2,40 m får du ut cirka 4 våder per rulle, och cirka 3 våder om tapeten behöver mönsterpassas eller takhöjd är högre än 2,50 m.