STÄDTJÄNSTER I NYNÄSHAMN FRÅN RENSTÄDHJÄLP

RENSTÄDHJÄLP I NYNÄSHAMN

Vi erbjuder ett komplett utbud av tjänster och service inom städning och lokalvård och vi riktar våra erbjudanden till både privatpersoner och företag. Oavsett i vilket ärende du anlitar oss, är du garanterad bästa möjliga resultat. För oss är det mycket viktigt att kunden känner sig trygg och nöjd.

Vi utför alltid ett noggrant arbete till förmånligt pris och är lyhörda och måna om att kunden får den service som önskas.

Vi utför all slags städning med god kvalitet och garantier.

Vi arbetar med material som ger högre kvalitet på utfört arbete.

Vi använder miljövänliga kemikalier för miljöns och kundernas väl.

Hemstädning I Nynäshamn och omnejd

HEMSTÄDNING

HEMSTÄDNING I NYNÄSHAMN

Det blir allt mer populärt att anlita städhjälp bland privatpersoner. Anledningarna är många och vi på RenStädHjälp finns här för att underlätta din vardag med just hemstädning i Nynäshamn med omnejd. Vi erbjuder flexibla lösningar beroende på hur just dina eller era behov ser ut. Vår professionella personal finns tillgängliga både för veckostäd och månadsstäd. Genom att unna dig hjälp med städningen hemma kommer du att kunna se fram emot att få tid över till annat. Låt oss ta hand om dammsugningen och rengöringen och koppla av med din familj och dina vänner i stället.

FLYTTSTÄDNING I Nynäshamn och omnejd

FLYTTSTÄDNING

FLYTTSTÄDNING I Nynäshamn

En flyttstädning är det många som bävar inför. Samtidigt är det spännande att komma till en ny bostad – ett nytt kapitel i livet för många. Om du vill få hjälp med städningen för att underlätta projektet finns vi på Renstädhjälp här till din tjänst. Det finns inget städjobb som är för stort eller för litet – vi tar oss an allt från små studentlägenheter till stora villor och radhus. Låt oss ta hand om det du vill slippa så att du kan fokusera på att flytta in i din nya bostad som du nog gärna ivrigt önskar när du väl har fått nycklarna i handen.

FÖNSTERPUTS I Nynäshamn

FÖNSTERPUTS

FÖNSTERPUTS I NYNÄSHAMN

Att putsa fönster kan vara ett omfattande arbete och det är många som väljer att låta en städfirma utföra fönsterputsning. Det finns dessutom en teknik som alla inte känner till för att få ett gott resultat utan besvärliga ränder på det nyputsade fönstret. Vi anpassar oss till kundens behov och önskemål utan att det för den delen ska behöva kosta extra.

STORSTÄDNING I Nynäshamn

STORSTÄDNING

STORSTÄDNING I NYNÄSHAMN

Ibland är det skönt att ge sitt hem en storstädning och du väljer själv vad som ska ingå. Innan städning påbörjas görs uppdragsbeskrivning som ligger till grund för städningen. Om du vill ha hela eller bara delar av bostaden städad bestämmer du själv. Om vi storstädar köket innebär det att vi tar alla ytor i och ovanpå skåp, bakom spis, spisfläkten rengörs och alla vitvaror tvättas in och utvändigt. Självklart polerar vi golvet också.

KONTORSSTÄDNING I Nynäshamn

För företag

KONTORSSTÄDNING I NYNÄSHAMN

Ett välstädat kontor skapar förutsättningar för trivsel hos personal och företagets kunder, nöjda kunder och personal skapar lönsamma företag. Trivsel på kontoret är förutsättningar för att personal skall göra ett bra jobb. Väl utförd kontorsstädning påverkar upplevelsen av arbetsmiljön både hos personalen och företagets kunder.Våra kontorsstädningar anpassas alltid till kundens behov och önskemål, utan extra kostnad. Har ni funderingar kring kontorsstädning eller önskar en offert, är ni välkomna att kontakta oss.

FESTSTÄDNING I Nynäshamn

FESTSTÄDNING

FESTSTÄDNING I NYNÄSHAMN

Vi erbjuder feststädning, en extraordinär städtjänst för enklare tillställningar till stora fester. Allt från firmafest, barnkalas till stora bröllop. Slipp ansvaret med festens städning, vi tar hand om den professionellt och smidigt efter dina önskemål. Vi utför feststädning i Nynäshamn med omnejd både till privatpersoner och företag. Tveka inte att kontakta oss vid en inbokad fest, vi tar hand om efterfestens konfetti och städar även inför en fest om så önskas.

FÖR KUNDER MED ALLERGIER

För kunder med allergier, använder vi speciella ekologiska städprodukter.Dessa är miljövänliga, biologiskt nedbrytbara som är Ecologo certifierade. Kunden kan också välja rengöring med ånga. Ångtemperaturen eliminerar alla bakterier. Med vår hjälp kommer du alltid att ha ett trevligt, rent och fräscht hem Vi tar alltid hand om ditt hem, kontor eller butik.

VÅR OMDÖMEN från våra kunder

Johan

"Bra bemötande,enkelt och flexibelt och ett resultat som var över förväntan.Trodde inte att det skulle gå att få rent alla ytor och få bort gammal lukt.Mycket nöjd med resultatet. "

Johan

Peter

"Kom ut på Dalarö igår.Ni har gjort ett fantastiskt fint jobb- tack!! Använder gärna er i igen, när behov uppstår. Förstår att det blev svårt att hinna med sjöstugan , med tanke på alla fönster."

Peter

Maria

"Fantastiskt bra! Snabb återkoppling vid kontakt och vänligt bemötande. Är hur nöjd som helst med resultatet. Stort Tack."

Maria

Felicia

"Jag fick en rekommendation om er företag Renstädhjälp av en av Era tidigare kunder! Det är så att jag ska flytta ifrån min lägenhet i Nynäshamn och hade tänkt ta till hjälp med flyttstädningen.
... Jag är mycket nöjd med resultatet och gärna rekommenderar Er till andra."

Felicia Moberg